2 of 2
2
ROMANIA - ESCOZUL-Grup organizat pentru tratament . www.escozul.ro
Posted: 20 February 2011 05:06 PM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
30 to 49 posts
RankRankRank
Total Posts:  43
Joined  2010-12-12

DOVEZI MEDICALE DESPRE TRATAMENTUL ESCOZUL IN ROMANIA-www.escozul.ro

ESCOZUL SI PUTEREA SA VINDECATOARE !
Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care aveati indoieli cu privire la Tratament Cancer cu Escozul si pentru cei care se lupta cu aceasta cumplita suferinta numita Cancer, am luat hotararea sa public pe internet DOVEZILE MEDICALE- Rapoarte de Rezonanta Magnetica, Scrisori Medicale ofciale, etc., care atesta intrarea mea in stare de vindecare in urma Tratamentului cu Escozul.
Aceasta este poate, prima dovada scrisa , insotita de documente medicale doveditoare, publicata in afara Cubei, care atesta beneficiile si valorile Tratamentului Cancer cu adevaratul Escozul, cel facut si testat in Cuba la Institutul Labiofam Havana.
PENTRU CA:
-Escozul va poate ajuta si pe voi sa INVINGETI CANCERUL, asa cum o face in cazul meu si a multor altora !
-Escozul este primul si singurul Tratament medical, care ma transformat dintr-un pacient oncologic fara sanse de supravietuire, intr-unul in stare de vindecare! Veti vedea 3 (trei) RMN-uri consecutive facute la interval de 4 luni care atesta remisia continua si constanta a tumorii cerebrale de care sufar !
-Escozul ma ajutat atunci cand tratamentele medicale clasice nu-mi mai puteau fi aplicate. Veti vedea din documentele medicale atasate, ca ultimul tratament medical alopat clasic pe care l-am facut , dateaza cu 1,5 ani inaintea inceperii tratamentului cu Escozul, atunci cand tumora mea era intr-o expansiune agresiva.
-Multi “binevoitori”, manati de interese materiale, m-au acuzat ca nu am, sau avut Cancer, ca am facut si alte tratamente medicale in paralel cu Tratament Cancer cu Escozul, ca am interese materiale etc- Din aceste documente veti vedea ca am cancer
-Si nu in ultimul rand, pentru ca au aparut tot felul de afaceristi verosi care spun nu numai ca ei au adus scorpionul albastru in Romania( specie endemica care vietuieste numai in Cuba) ci si ca stiu formula prepararii acestui tratament medical

Toate dovezile in legatura cu beneficitatea tratarii cancerului cu Escozul in cazul meu si nu numai, le veti gasii in pagina

http://www.escozul.ro/forum/dovezi-escozul-5

Cu aceasta ocazie va anunt, ca la data de 13 martie un nou grup de calatorie pleaca la Institutul Labiofam Havana pentru tratamentul cu Escozul.
Va puteti alatura noua in drumul spre vindecare !
Pentru buna dumneavoastra informare vizitati:
http://www.escozul.ro
Multa Sanatate,

Profile
 
 
   
2 of 2
2